31 июл. 2013 г.

Луценко – Іван Сусанін української політики?


В українському медіа-просторі ширяться чутки, що новий проект Луценка під назвою «Третя республіка», до якого також мають відношення Безсмертний, Стецьків, Філенко, профінансує Третьяков.

Складається враження, що ці особи – Луценко, Стецьків, Філенко, Безсмертний - знову зібралися до купи, щоб завести людей на манівці. Чомусь вони ніяк не можуть заспокоїтися. Ті, що мали величезні можливості, але все програли. Саме такі, як вони, проклали дорогу режиму бандократії до влади. Зокрема, яка роль Луценка в розвалі міліції? В тому, що злодії в законі сьогодні захопили владу? Що ми дожили до таких подій, як у Врадіївці? Чи є в цьому провина і Луценка, який продемонстрував дилетантизм і некомпетентність на посаді міністра внутрішніх справ? До речі,Луценко так і не відповів, чи був він агентом КДБ, і якщо так, то коли і за яких обставин був завербований, кого закладав.

Роман Безсмертний провалив адмінтериторіальну реформу і реформу місцевого самоврядування. Куди б його не ставили, де б він не бігав, всюди все провалював, демонстрував перебіжництво. Так само й Філенко весь час скакав зі стільця на стілець. А Стецьків, яким був в часи свого викладання наукового атеїзму, таким і залишився. Можливо, йому вже час на пенсію?

Що об’єднує цих осіб? Вони завжди тримаються на поверхні і не тонуть. І зараз вони знову хочуть повести людей на манівці, як Іван Сусанін. А взагалі, до таких осіб треба застосовувати Євангельську мудрість, що не можна наливати нове вино в старі міхи.

Але хто здивував, то це Третьяков. Його проекти останнім часом весь час завершуються крахом. Навіщо знову робити те саме? Якщо немає куди дівати гроші, то краще витратив би їх на благу справу. Будучи корінним киянином, він мав би опікуватися рідним містом, думати, як вирвати Київ з хижацьких пазурів групи Януковича та його лакуз, таких як Попов, Герега та інші. Адже потім доведеться давати відповідь киянам, чому мав можливості, але не використав їх на благо київської громади.

Комментариев нет: