29 июл. 2013 г.

Скандал з Петром Мельником – попередження для всіх союзників Януковича


В Україні 27 липня розгорівся потужний скандал. За повідомленнями ЗМІ, на хабарі було спіймано ректора Національного університету державної податкової служби України, колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів Петра Мельника.

Чи можна розглядати цей випадок, як прояв помсти, як урок для всіх інших, для тих, хто веде дружбу з Януковичем? Чи не настав час усім, хто входить в оточення Януковича, усвідомити, що він, як виглядає, діє, як безжальний хижак: спочатку умовляє людину, дає їй різні обіцянки, заколисує, а потім накидається на свою жертву.

Отже, те, що сталося з Мельником нагадує дії міфічних сирен, які співали пісні улесливим голосом, а коли жертва їм починала вірити і наближалася до них, сирени своїми сталевими клювами і мідними пазурями її розривали на шматки.

Тому потрібно тим, хто йде на співпрацю з Януковичем і Партією регіонів, пам’ятати про це. Треба чітко розуміти, що криворізько-єнакіївська гідра буде знищувати фізично, морально, фінансово-економічно усіх, хто, як їй здасться, не виконує її вимог. Тільки найближчим членам «Сім’ї» можуть вибачити якісь вчинки, а усі інші за свої провини, схоже, підлягають знищенню.

Тому ще раз хочемо нагадати Єфремову, Чечетову, Богословській, Герман, що їх може чекати. У них не повинно бути жодних ілюзій. Це ж саме стосується і Колесніченка. Його вже навіть Путін із Медведчуком не врятують, все одно рано чи пізно Янукович принесе його в жертву. Як тільки Путін стане для Януковича відкритим ворогом, то першими, кого приноситимуть в жертву, стануть друзі Путіна, і складається враження, що тоді Колесніченко і Богословська стануть тими, на чиї голови опуститься гнів Януковича.

Комментариев нет: