29 нояб. 2013 г.

Україну хочуть залити кров’ю?

У Києві лунають версії про те, що серед присутніх у центрі міста «тітушок» є не лише так звані спортсмени із секцій, яких привезли із Кривого Рога та інших міст, а й спеціальні загони «зеків», яких готували в колоніях.

Якщо ця інформація відповідає дійсності, то тоді, схоже, Янукович, повністю втратив відчуття реальності, хоче залити Україну кров’ю.

Тому негайно мають втрутитись у ситуацію Західні країни. Потрібно терміново відрядити до України спеціальну місію, бо може початися громадянська війна. Чому мовчать мери міст? Не висловлює своєї позиції Асоціації міст України?
Усі причетні до організації загонів «тітушок» у центрі Києва мають знати, що в Україні не буде другої Білорусі, коли  19 грудня 2010 року Лукашенко залив кров’ю акцію протесту і тисячі людей запроторив у буцегарні. І нової Болотної площі, як у Росії, не буде. І розстрілу мирних демонстрацій, як у Казахстані, в Жанаозені не буде. Хоча, складається враження, що зараз відбувається змова чотирьох диктаторів – Путіна, Лукашенка, Назарбаєва і Януковича. Але у них нічого не вийде, Україна – це не Росія, не Білорусь і не Казахстан.
Якщо вони хочуть громадянської війни, то вона прийде до них. Але Україну ці чорні сили не зупинять, не вистачить у них сил. Ще є час, і ще можна зупинити громадянську війну в Україні.

Комментариев нет: