9 янв. 2014 г.

Янукович може лежати у Межигір'ї до 2015-го

Україна має повернутися до парламентсько-президентської форми правління.
Якщо Янукович повернеться до парламентсько-президентської республіки 2004-го року та відправить Азарова у відставку, то продовжить собі термін перебування на півроку. Янукович може бути і до 2015-го року, якщо у нього не трапиться мозкового затьмарення, то може собі лежати у Межигір'ї.

Cаме з парламентсько-президентською формою правління парламент почне потроху працювати.

Варто повернутися до парламентсько-президентської республіки, тому що кожен новообраний президент у нас гірший за попередника. Потрібно, щоб президент не був таким сильним. Тим паче Януковича обирали за Конституцією 2004-го, а він править за Конституцією 1996-го року.

Протягом наступного року опозиція має підкріплювати свої слова реальними справами.

Цілю наступного року для опозиції має бути наступ та реформи, а не базікання. Треба відповідати за свої слова, підкріплювати їх реальними справами. Сказали, що відміните податок – відміняйте. Сказали людям, що дасте можливість працювати, займатись бізнесом і підприємницької діяльністю – виконуйте. Опозиції варто врахувати досвід "помаранчевих бджолярів.

1 комментарий:

AKWI.com.ua комментирует...

Учитывая , что каждый последующий президент хуже предыдущего. Потому что экономика катится вниз последовательно. Почему тогда никто не говорит об упразнении поста президента. Я считаю это лучшее решение в нынешнее время. Премьер подчинен парламенту, снижен проходной барьер для партий, и т.д.