29 янв. 2014 г.

Київ став заручником Ахметова

В Києві в Шевченківському районі знову зникло світло в районі вулиць Щербкова, Гончарова. Неможливо зв'язатися з коллцентром, лише чути, як грає музика, і якийсь голос каже, що потрібно чекати 15 хвилин, і що в Шевченківському районі ніяких аварійних відключень світла немає.
Такої мерзоти, такого паскудства ще ніколи не було, таке виончене знущання над громадою Києва почалося тоді, коли “Київенерго” захопив Ахметов. При чому почалося приховування інформації про ці відключення, коли немождиво зв'язатися з операторами.
 
Ми попереджали, що не можна віддавати комунальні системи постачання, забезпечення міста електрикою, гарячою водою в руки різних приватних осіб. Тепер Київ зробили заручником Ахметова, він здійснив окупацію Києва, відбувається знущання. Київська громада повністю втратила контроль над своєю інфраструктурою, у киян забрали все, тепер ми не можемо обрати свою владу, свого міського голову, Київраду, у нас забрали всю комунальну васність, а тепер нам ще нав'язали Макеєнка головою КМДА, який народився і навчався в Росії, і взагалі це особа, яка є чужинцем для Києва. Тепер можна очікувати, що під його владою в Києві почнеться інфрастуктурний колапс, тому що він абсолютно не розуміється на цих проблемах.
 
Отже мало того, що Ахметов контролює електропостачання, теплопостаяання в місті Києві, і може знущатися як завгодно з киян, піднімати ціни, навіть церквам виставили непомірні ціни на тепло, щоб розороти православні церкви, а тепер ще й громада залишилась без світла, взимку, коли надворі 22 градуси морозу, так ще й нам нав'язали цього Макеєнка, щоб остаточно зруйнувати всю систему управління містом Києвом.
 
Можна висловити прогноз, що найближчим часом почнуться масові відключення електрики в Києві, а потім припиниться тепло- і газопостачання. Мабуть, такі особи, як Янукович, Ахметов, Макеєнко настільки ненавидять киян, що їх головне завдання — зруйнувати Київ і влаштувати геноцид київської громади. І якраз цей геноцид почався на День Героїв Крут, адже зараз починається масове відключення електрики, тепла, гарячої води, отже система вже виходить з ладу.
 

Комментариев нет: