25 авг. 2015 г.

Соскін Олег: Незалежність України




Традиційно говорять що Україна в 1991 році здобула Незалежність. На мій погляд більш точно говорити про те, що Україна відновила свою Незалежність. Тому що Україна і українська нація існують тисячоліття. І в 1991 році сталася величезна подія, яка призвела до руйнації однієї з останніх в світі хижацьких кровавих імперій – російської імперії, у формі Радянського союзу. Комуністична імперія загинула і Бог дав їй розпастися практично мирним шляхом. І Україна відновила свою Незалежність від окупації з боку Московщини і Російської імперії. Це величезна заслуга тих героїв, які віддали своє життя за долю і Незалежність України.

Ми повинні говорити, що Україна існувала як держава і українська нація протягом мінімум 5-6 тисяч років. Ми ведемо свій родовід з Арійської прадержави, потім була Скіфська держава, Руська держава, потім держава Русь, а потім народилася в 17 сторіччі сучасна Україна. Яка, на жаль, після доби Богдана Хмельницького пережила руїну, була окупована Московщиною і стала колонією Російської імперії.

Зараз у нашого покоління з’явився шанс зреалізувати стратегічну мрію наших пращурів – здобути для України державну Незалежність і відновити Русь – Україну, як спадкоємця Руської держави. Але для того, щоб це зробити, потрібно зруйнувати існуючу штучну конгломерацію – Російщину, вона повинна повернутися до стану Московщини. Тому, що це є штучна сублімація, яку створили тюрксько – хазарські елементи під виглядом так званої в просторіччі татаро – монгольської орди.

Сьогодні настає час, коли має відновитись Русь – Україна. І нам треба буде перезаснувати Україну як Русь – Україну, як правонаступницю хоча би Української Народної Республіки, як спадкоємця Русі. І це буде головне наше завдання. Саме під цим гаслом ми повинні святкувати цю річницю нашої незалежності.

Підписуйтесь на канал Олега Соскіна в YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=svacBvJH6i4

Комментариев нет: