11 сент. 2015 г.

Не треба боятися Путіна. Народ має право змітати антинародний промосковський режим


Окремі представники добровольчих батальйонів починають говорити про те, що якщо вони підуть на Київ і зметуть злочинний режим, то виникне якась загроза. Не треба лякатись. Ніякої загрози не буде. Українська держава, українська нація, український народ не перестануть існувати, навпаки відбудеться реінкарнація, реновація держави, постане нова потужна держава, яка буде стояти на сторожі інтересів десятків мільйонів українців, щоб беззаперечно виконувалась 5 стаття Конституції.


Не треба лякатися Путіна. Путіну зараз не до нас. Сил, які є на фронті, вистачить, щоб дати відсіч. Для того, щоб російські війська почали наступ, їм треба мінімум чотирьох кратна перевага у військах і техніці, а в них цього немає. Тому якщо 30 тисяч піде на Київ, ніяких проблем не буде. А по дорозі вони обростуть сотнями тисяч інших, і прийде народна армія, яка викине на смітник режим мільярдерів. Тоді буде створено уряд без мільярдерів і сформована національна рада без мільярдерів, клептоманів і трупоїдів, без російських агентів і національних зрадників.


Відбудеться перезаснування держави, вона буде відновлена як правонаступниця Української Народної Республіки і спадкоємниця арійської держави, скіфсько-сарматської держави, держави Русь, держави Богдана Хмельницького. Нам треба відновити родовід всіх держав, які створювали русичі-українці протягом останніх 5 тисячоліть.

Комментариев нет: