18 сент. 2015 г.

Мосійчук так вів себе в лікарні Кремінної, тому що перед ним стояв ворог української нації

Читачі просять мене прокоментувати скандал навколо дій народного депутата Ігоря Мосійчука у районній лікарні міста Кремінна. Ясно, що Мосійчук знаходився у стані потужного стресу і його дії були обумовлені тим, що він бачив, що може загинути його побратим Андрій Степанков( "Штефан"), Український націоналіст.



Він просто зірвався психологічно, але те, що ми побачили, це якби фінал тої драми, яка розгорталася поза телеінтерв’ю. Чітко видно було, що перед Мосійчуком знаходиться ворог України, ворог Української нації, ворог Української держави. Цю жінку треба зараз негайно в лікарні люструвати ! Хто вона така? Звідки гроші поступають? Хто за нею стоїть? Ким і за яких обставин вона булла призначена? Чим займається? Чому в неї булла брутальна поведінка? Чому вона не шукала нормальної розмови, а провокувала. Що сталося там? Нам це не відомо. Ми можемо говорити, що Мосійчук знаходився в стані  психічного афекту, але хто його довів до такого стану?

Треба розуміти, що Мосійчук пройшов через Кучмовську в’язницю, ця людина віддана Українській Національній ідеї.  Чітко розуміти, що він фактично реагував так на ворога. Форма реакції, це вже інше питання. Відомо, що на території Луганської області кадри, яких проставив ще Кучма і Янукович,  не змінені і ця п’ята колона займає всі висоти Луганської і Донецької областей.  І ні Тука, ні міністр охорони здоров'я Квіташвілі нічого не зробили для зміни кадрів і, все залишилося як було. Значну частину посад обіймають вороги України, люстрація в цих областях поголовна,всього кадрового складу -  судді, міліція, прокуратура, державні підприємства, лікарського корпусу, викладацького, та  іншого не проведена. І це треба пам’ятати.

Тому не треба спрощувати той конфлікт, свідками якого ми стали, і побачили, все значно складніше, гостріше і небезпечніше, ніж ми собі уявляємо. Фактично ми побачили певний момент істини – це зіткнення проукраїнської національної позиції  і антиукраїнської позиції. Інша справа, що форма його трішки неінтелігентна виявилася для нас всіх, але ворог, на жаль, має не тільки чоловіче обличчя. Як відомо, значну частину вбивств українських вояків здійснили якраз жінки-снайпери, які без будь яких сентиментів вбивають через оптичний приціл. І що тоді з цими жінками робити?

Комментариев нет: