3 янв. 2013 г.

Підсумки 2012 року – повне фіаско режиму бандократії в Україні!

Минулий рік став провальним для режиму Януковича, Азарова та Партії регіонів, правляча кліка зазнала краху в економічній, фінансовій, соціальній, політичній царинах, на міжнародній арені.

Янукович привітав українців із Новим роком. Оскільки йому нічого сказати громадянам держави, яку він очолює, то його привітання тривало менше двох хвилин. При цьому, підводячи підсумок 2012 року, він виділив лише одне досягнення. За його словами, це те, що Україна на найвищому рівні провела Євро-2012.

Але хіба Євро-2012 стало для України досягненням? На підготовку до чемпіонату витрачено величезну суму грошей, державний борг зріс, бюджети міст-господарів чемпіонату погрузли у кредитах і боргах, в результаті і Київ, і Харків, і Львів, і Донецьк балансують на межі банкрутства. Львів в підсумку року ледве розрахувався із вчителями, адже щороку змушений віддавати більше 100 мільйонів гривень боргу. Тепер ніхто не знає, що робити у Львові з двома стадіонами, адже у місті лише одна футбольна команда. Тому можливо, краще один із цих стадіонів знести, а землю розпродати з аукціону, тоді хоч якийсь зиск буде для громади? Київ увійшов в новий рік без бюджету, адже депутати відмовилися приймати проект бюджету із закладеним у ньому дефіцитом в розмірі 4 мільярди гривень. Також в ході підготовки до Євро-2012 закупили корейські потяги «Хюндай», які лише впродовж одного року стільки разів ламалися, що тепер взагалі невідомо, що з ними слід робити. Стільки грошей вкладено у ремонт доріг, а в результаті після першої ж заметілі траса Київ-Чоп стала сніговою пасткою на кілька днів для тисяч автомобілістів і пасажирів рейсових автобусів. А футбольну команду України підготували так, що вона не спромоглася нічого досягнути на чемпіонаті. Тому проведення Євро-2012 це – не досягнення, а повний провал.
Також Янукович в ході свого привітання запевняв, що 2013 рік стане роком розвитку та соціальної справедливості, обіцяв українцям економічне зростання та правові перетворення. Натомість, в реальності у 2012 році державний та гарантований державою борг виріс до 501,4 млрд. гривень (62,7 млрд. доларів), а ще в грудні 2011 року ця сума становила 473 млрд. гривень. В цей же час, золотовалютні резерви впродовж року зменшилися на 13 млрд. доларів – з 38,2 млрд. доларів станом на вересень 2011 року до 25,3 млрд. доларів станом на листопад 2012 року.

У світовому рейтингу корупції Україна у 2012 році посіла «почесне» 144 місце, а в рейтингу країн з найкращими умовами для ведення бізнесу наша держава у 2012 році посіла 104 місце із 141.

Єдине, що в Україні зросло – це кількість міліції, репресивних поліцейських органів, податківців, прокурорів, суддів, а також кількість охоронців. Таке враження, що невдовзі вся країна поділиться на дві частини – одні українці будуть сидіти в буцегарнях, а інші – їх охороняти. За офіційними даними, станом на 1 грудня 2012 року у 182 установах Державної пенітенціарної служби України (в’язниці, колонії, слідчі ізолятори) перебуває майже 149 тисяч осіб. В той час, коли в Україні закриваються дитячі садочки і школи, тюрем і в’язнів з кожним роком стає все більше. І для багатьох громадян саме в’язниця стає школою та університетом. Отже, Янукович, маючи такий досвід перебування у в’язниці, вирішив перетворити Україну на суцільний концтабір і буцегарню. Оце, мабуть, і є головне досягнення правлячого режиму бандократії.

Окрім цього, в Україні введено в дію новий Кримінально-процесуальний кодекс, яким запроваджено інститут негласних слідчих (розшукових) дій, що дає можливість каральним органам здійснювати таємне стеження за кожним українцем. А також в Україні з’явилися паспорти з біометричним чіпом. Отже, 2012 став роком посилення диктатури і роком «закручування гайок».

На міжнародній арені також повний провал, хоча Янукович обіцяє, що у 2013 році головним принципом зовнішньої політики буде відстоювання національної гідності. Провалено підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом, нас знову ведуть під ярмо Російської Федерації, кадебістського Кремля, а самого Януковича вже не приймають президенти розвинених країн світу.

Також виникає питання, чому взагалі Янукович вирішив знімати новорічне привітання в Успенській лаврі, тим паче на території Московського патріархату? Що це означає? Чи це всім нам виклик? Янукович все ж таки президент України, чи сатрап Московії? Чому в Києві до сих пір Києво-Печерська лавра належить Московському патріархату? Де це бачено, щоб московські попи-кадебісти одурманювали український народ в незалежній Україні? І кому все ж таки служить Янукович?
Уряд Азарова, Бойка і Табачника все провалив. Вищу освіту довели до краху, ми пасемо задніх по трансформації вищої освіти, Україну в цьому процесі обігнали Молдова і Казахстан, не кажучи вже про Грузію та Азербайджан. А людину, яка зруйнувала систему освіти, знову призначили міністром. Попри те, що його куратором є московський піп, кадебіст Гундяєв (Кирило). Як можуть систему освіти очолювати кремлівський агент Табачник разом із Сулимою, який взагалі не зрозуміло який стосунок має до освіти?

Отже, 2012 рік став для Януковича, Азарова і Партії регіонів роком повного провалу. Партія регіонів програла вибори до Верховної Ради 28 жовтня у 17 областях та місті Києві і зазнала політичної поразки від об’єднаної опозиції в загальнодержавному багатомандатному окрузі. Тому правлячий режим Януковича має врешті-решт понести відповідальність і піти у небуття з української політики.

Якщо 2012 рік ознаменувався такими «досягненнями», то можна лише уявити, що на нас чекає у 2013 році. Тому новий 2013 рік повинен стати останнім для правлячої кліки Януковича. Головним завданням української нації стає вичистити ці Авгієві стайні, на які режим Януковича перетворив нашу державу. І лідери опозиції – Яценюк, Кличко, Тягнибок – повинні виконати свої передвиборчі обіцянки, розпочати процедуру відсторонення кліки Януковича від влади.

Українська Національна Консервативна партія звертається до всіх громадян України: досить мовчати, досить тихенько сидіти по своїх хатах. Користуючись 5 статтею Конституції України про те, що єдиним джерелом влади в Україні є народ, українська нація повинна врешті-решт усунути узурпаторів від влади.

Комментариев нет: