9 янв. 2013 г.

2013 рік: Україна наближається до катастрофи. Частина 2. Політичний аспект

Економіка України входить у фазу відкритої рецесії і занепаду. А, як відомо, політика – це концентрований вираз економіки, тому цей фінансово-економічний занепад знаходить своє відображення і в політичній дійсності. По суті, у нас вже немає політики, лише політиканство і демагогія.

В Україні усталився режим плутократії, яка не проводить політику в інтересах людей, вона здійснює політиканство, переслідуючи власні цілі. Для утвердження своєї влади правляча кліка, основою якої є сім’я Януковича, посилює антидемократичні тенденції. Вже чітко видно, що в Україні формується тоталітарний диктаторський режим на чолі із «Сім’єю», про це свідчить наявність в нашій державі політичних в’язнів, адже лідер політичної опозиції Юлія Тимошенко перебуває за ґратами, незважаючи на те, що її рейтинг як політика і як імовірного кандидата на президентських виборах становить сьогодні близько 40% , і завдяки їй 28 жовтня 2012 року на виборах до Верховної Ради переміг опозиційний тріумвірат «Батьківщини», «Свободи» та «УДАРу». Юлія Тимошенко піддається моральним, психічним та фізичним тортурам, як і Юрій Луценко та багато інших.
Про посилення тоталітарних диктаторських тенденцій свідчить і введення в дію нового Кримінального-процесуального кодексу, яким запроваджено інститут негласних слідчих (розшукових) дій. Виглядає так, що зараз розпочався збір інформації, формуються бази даних на всіх найбільш активних лідерів опозиції, і можна висловити припущення, що відеокамери у банках, супермаркетах, розважальних мережах та інших місцях слугують для того, щоб збирати файли на кожного опозиціонера, де він ходить, які місця відвідує, в якому банку обслуговується. В систему охорони цих банків надсилаються відповідні орієнтування, і, можливо, Арбузов уже взяв під контроль відеосистеми всіх банків, зокрема, можна припустити, що до числа таких банків належать «Фідобанк», «UniCredit Bank», «Універсал банк», і, мабуть, багато інших банків беруться під контроль «Сім’єю» через так звані служби охорони, як і супермаркети та розважальні центри. Швидше за все, існує сервер, куди надходить інформація про всіх опозиційних лідерів, за якими відбувається стеження. Отже, це вже відриті ознаки тоталітарної держави, коли відбувається втручання в приватне життя громадян України, коли правлячий клан, режим бандократії готується до відкритих репресій. Такий сценарій виглядає все більше реальним.

Але стеження відбувається не лише за представниками опозиції, а й за журналістами, як носіями свободи слова. Наприклад, справжній скандал викликали повідомлення ЗМІ про те, що в одязі кореспондента такої знаної в Україні газети, як «Експрес», Тараса Зозулінського, було знайдено пристрій для прослуховування. При цьому сам журналіст відомий тим, що здійснював розслідування діяльності Азарова та Януковича. А газета «Експрес» постійно виступає проти правлячого режиму та різних центральних та регіональних олігархів, показує їхню сутність. Те, що розпочалося переслідування кореспондента цього видання, свідчить, що газета та її журналісти зачепили за живе представників правлячої кліки та регіональних злочинних угрупувань. Але це дуже серйозний виклик всім демократичним, національним силам. Отже потрібно, щоб ЗМІ та представники парламентської та польової опозиції виробили скоординований план дій щодо негайного усунення правлячої кліки .

Ситуація в політичній царині стає все більш драматичною, режим не захищає українських громадян. Наприклад, блогосферу облетів обурливий випадок , який описав звичайний студент Віталій Мороз, що хотів на різдвяні свята відвідати рідних у Білорусії, але виявився особою, якій недозволений в’їзд до цієї країни. Він зазначає, що негласно в чорних списках білоруської влади – до 100 тисяч прізвищ пересічних людей», яким заборонено перетинати кордон цієї держави. Отже, як ми бачимо, Лукашенко допомагає Януковичу, адже фактично готує для нього списки найбільш активних представників опозиції. Український та білоруський диктатори та їх сім’ї переходять до скоординованої діяльності в боротьбі із власними народами. Складається враження, що правляча сім’я Януковича фінансує Лукашенка, створивши йому всі умови для завезення контрабандної продукції у цілі мережі білоруських торгових точок, магазинів, кіосків, які розташовані в Україні, і вивезення мільярдів доларів з України. А Лукашенко віддячує тим, що формує списки осіб, які становлять загрозу для подальшої узурпації влади з боку Януковича. По суті білоруський диктатор допомагає українському готуватися до масових арештів опозиціонерів. Вони діють скоординовано, Лукашенко та Янукович, їхні діти – це симбіоз диктаторської білорусько-української гідри. Недаремно, Янукович є чужинцем, і у нього білоруське коріння. Мабуть вони дійсно споріднені, адже, існує думка, що Лукашенко свого часу був партійним працівником у в’язниці, а Янукович, як відомо, сам неодноразово перебував за ґратами. Схоже, це внутрішня спорідненість, яка формується між зеком і тюремним наглядачем.

Тому стає зрозумілим, чому Янукович тягне нас у Митний союз, як філіал Євразійського економічного союзу, щоб зробити тут відкриту диктатуру. Фактично, ми стоїмо на межі залізної завіси з боку Євросоюзу. Тоді стає очевидним, що у випадку, коли народ продовжуватиме мовчати і поводитиме себе, як збіговисько карнавальних біоістот, які їдять пампухи, слухають музику, п’ють горілку, ковтають літрами ерзац пиво, вживають наркотики, танцюють і співають, таку біомасу дуже легко запроторити у концтабір, і створити з України тотальну буцегарню. Українському народу навмисно нав’язують спосіб життя, коли всі люди п’ють, співають і танцюють, те ж саме можна сказати і про конкурси, що транслюються на більшості провідних телеканалів – пісенні, танцювальні тощо. Власники каналів, олігархи Пінчук, Коломойський, Хорошковський, Ахметов, навмисно це здійснюють, і даний процес координується в президентській адміністрації, можливо, такими людьми як Бенкендорф, Арфуш та інші. Шкода, що Ганна Герман під егідою Льовочкіна допомагає формувати цю модель зомбування, хоча не до кінця зрозуміло, навіщо вона це робить. Невже правда те, що Янукович її залякав побоями, і вона боїться навіть слово сказати проти нього, адже розуміє, що той може побити її так, як, кажуть, він б’є свою дружину?
Отже, для українців настає вирішальний момент. Всім громадянам України потрібно перейти до втілення у життя положень 5 статті Конституції України. Це треба робити, починаючи з місцевих громад. Зрозуміло, що на сьогоднішній день до цього найбільше готова Західна Україна, зокрема, Галичина, і Львів повинен показати приклад, в першу чергу «Свобода», «Фронт змін» та «УДАР», які мають більшість в міській та обласній радах, вони повинні взяти владу у свої руки і перейти до прямої моделі народовладдя. Досить терпіти. Треба запроваджувати в Україні модель вільних міст та країв. Потрібно переходити до прямого народовладдя.

Чому львівські ЗМІ продовжують мовчати? Можливо, настав час прокинутися, відійти від святкової ейфорії, бо сьогодні переслідують журналіста «Експресу», а завтра це вже може бути працівник «ЗІКу» чи іншого львівського видання.

Українська Національна Консервативна партія звертається до лідерів опозиції – Яценюка, Кличка, Тягнибока, до секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка, голови Львівської обласної ради Петра Колодія, до Степана Кубіва, Ярослава Гінки, до львівських депутатів мажоритарників – Ігоря Васюника, Ярослава Дубневича, Ірини Фаріон, Ірини Сех, Михайла Хміля, Олега Канівця розпочати цей процес і перейти до очищення України від режиму Януковича. Настав час для виконання своїх передвиборчих обіцянок, для переходу від слів та обіцянок до реальних справ. Необхідно провести спільне засідання, відкриту нараду і виробити план дій. Бо стає очевидним, що правлячий режим плутократії готується до політичних переслідувань та арештів.

Комментариев нет: