25 янв. 2013 г.

Янукович опинився в міжнародній ізоляції, ніхто не хоче псувати свій імідж зустрічами з диктатором

Поїздка Януковича на Всесвітній економічний форум в Давосі закінчить повним провалом, оскільки Янукович опинився у міжнародній ізоляції.

"Янукович потрапляє в повну ізоляцію на міжнародній арені. Його поїздка на Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі, яка триває 23-24 січня закінчується провалом.

Зокрема, впродовж 23 січня Янукович провів зустріч лише з головою Ради директорів компанії «Арселор Міттал» Лакшмі Мітталом. Принаймні, про жодні інші зустрічі, які б могли відбутися 23 січня, не повідомляє ні прес-служба Януковича, ні засоби масової інформації, ні офіційний сайт Всесвітнього економічного форуму. Але для цього не обов’язково їхати в Давос, можна було провести цю зустріч у Кривому Розі. 24 січня, з’явилася інформація про коротку зустріч Януковича з Генрі Кіссінджером, колишнім Держсекретарем США та про участь Януковича у неформальному засіданні «Закладення підвалин для відродження Європи». Але відсутня інформація про можливі зустрічі із керівництвом Європейського Союзу, з головою комісії ЄС Барозу, чи принаймні з польським президентом Коморовським, попри те, що Польща традиційно активно підтримувала курс України на євроінтеграцію.

Це свідчить про те, що з Януковичем вже не мають жодного бажання зустрічатися лідери не лише провідних, а й взагалі будь-яких держав світу, – ні європейських, ні азійських, ні американських, тим більше після того, як Генпрокуратура висунула нові звинувачення лідеру опозиції Тимошенко, закидаючи їй причетність до вбивства Євгена Щербаня, а також було застосовано силу, до трьох жінок, народних депутатів, коли їх просто силоміць босими виштовхали з приміщення, де перебувала Тимошенко, ще й при цьому побили, адже, президенти інших держав можуть припустити, що це відбувалося за прямою вказівкою Януковича.

Такі дії можуть собі дозволити лише садисти, бандити-рецедивісти, тому жоден лідер цивілізованої країни не хоче псувати свою репутацію зустрічами із диктатором Януковичем. Він своїми діями поставив під великий сумнів проведення саміту Україна-ЄС, який має відбутися 25 лютого 2013 року. Може статися так, що європейські лідери не захочуть зустрічатися з диктатором, який дає накази бити народних депутатів, проводить масові арешти, переслідує своїх політичних опонентів, доводить Україну до банкрутства. За правління Януковича рівень корупції піднявся на захмарні висоти, його правляча «Сім’ї» захоплює бізнес своїх конкурентів, а сам Янукович готує поглинання України кремлівсько-кадебістською хунтою.

Стає очевидним, що з таким президентом-узурпатором, як Янукович, геополітичні та геоекономічні обрії України звужуються до невеличкого клубу диктаторів та вождів відсталих африканських країн, які ще, можливо, погоджуватимуться зустрічатися з Януковичем, але якщо говорити про розвинуті демократичні цивілізовані країни, то Янукович опинився у повній ізоляції.

Українська Національна Консервативна партія вимагає негайного усунення узурпатора Януковича та його кліки від влади на основі 5 статті Конституції України. Зволікання смерті подібне. УНКП звертається до міських голів, депутатів всіх рівнів. Скільки можна мовчати? Чому не чути голосів депутатів Верховної Ради, які на час виборчої кампанії декларували свою опозиційність? Коли ви нарешті почнете виконувати свої обіцянки і рятувати український народ від режиму бандократії Януковича?

Комментариев нет: