26 янв. 2013 г.

Азарова, Вілкула та їх уряд відправимо на «Хюндаях» до Кореї!

Вілкул, віце-прем’єр-міністр – новий дилетант в Кабінеті Міністрів Азарова.

Вражає постійна жага дітей Януковича до пошуку некомпетентних, антиукраїнських кадрів, складається враження, що вони їх готують у якомусь інкубаторі. Ще один такий кадр – Олександр Вілкул, можливо, теж із розряду кремлівських мрійників – 25 січня під час зустрічі із керівництвом компаній «Hyundai Corporation» і «Hyundai Rotem» заявив, що «вважає за необхідне збільшити кількість корейських фахівців, які займаються усуненням недоліків швидкісних електропоїздів Hyundai в Україні».
Але під цим м’яким і нейтральним словом «недоліки» насправді ж ховається абсолютна непридатність корейського залізяччя до використання. Як можна було придбати техніку, яка менше, ніж за рік, виходила з ладу десятки разів, від чого постраждали десятки тисяч українців? Для чого тепер привозити в Україну так званих корейських фахівців, які будуть ремонтувати своє нікчемне залізяччя, яке чомусь називається потягами «Хюндай».

Як насправді діють в нормальних цивілізованих країнах, якщо раптом закупили якісь вироби, що не відповідають стандартам якості і взагалі не придатні для того, щоб здійснювати відповідні функції? В такому випадку чинять дуже просто – розривають контракт, повертають неякісну продукцію її виробникові, повертають собі гроші і карають тих, хто такий контракт підписав, хто здійснював технічну експертизу та підписував рішення про закупівлю даного товару, після чого проводять розслідування, чи мав місце при підписанні контракту хабар, або ж якийсь інший акт зацікавленості.
Ось так діють в усіх цивілізованих країнах. В Україні ж ми бачимо діаметрально протилежну реакцію вищого керівництва держави, коли мафіозна влада діє по іншому принципу, і запрошує в Україну так званих фахівців лагодити техніку, яка навіть року не прослужила, але вже стала непридатною для використання.

Що ж робити в такому випадку? Оскільки Україна є європейською державою, треба перейти до європейської практики. Якщо ця влада не може зробити відповідних логічних для цивілізованих країн кроків, то потрібно взяти Конституцію і подивитися, як потрібно діяти відповідно до Основного Закону. Стаття 5 Конституції визначає, що «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Ніхто не може узурпувати державну владу». Отже, якщо державні органи через свою корумпованість і некомпетентність не здатні здійснювати ту владу, яку їм делегували громадяни України, український народ повинен почати здійснювати свою владу безпосередньо, перейшовши до прямого народовладдя.
Отже, починаємо діяти відповідно до Конституції України. Зрозуміло, що Вілкула разом з Азаровим та всім складом уряду потрібно негайно відправляти у відставку. Адже це настільки некомпетентний, недієздатний та корумпований Кабінет Міністрів, якого ми ще не бачили. Якщо ми хочемо, щоб існувала Україна, і щоб наша держава була успішною, сучасною, заможною, тих людей, які сьогодні перебувають в уряді, в органах державної влади не повинно бути.

Отже, для всієї української нації постає головне практичне питання: як на практиці реалізувати 5 статтю Конституції, і як усунути узурпаторів від влади? На думку Української Національної Консервативної партії, потрібно починати формувати з місцевих громад, незалежно від їх рівня – чи сільських, чи міських, чи районних, чи обласних – Комітети захисту Конституції України. Туди треба обирати людей на відповідних народних зібраннях, як представників певної кількості людей. Ці комітети захисту Конституції України повинні формувати відповідні виконавчі органи і брати владу у свої руки.

УНКП звертається до парламентських опозиційних політичних сил, та їх лідерів – Яценюка, Кличка, Тягнибока – розпочати виконання своїх передвиборчих обіцянок щодо усунення правлячої бандократії від влади та захистити український народ, українську державу від зухвалих посягань узурпаторів.

Комментариев нет: