12 дек. 2013 г.

Соскін: хай Янукович продає золотий унітаз на утримання «тітушок»

Впродовж народного повстання, яке триває третій тиждень у Києві, ми щодня бачимо на вулицях столиці тисячі бійців «Беркуту», внутрішніх військ, простих міліціонерів.


Однак, треба поставити питання: де в умовах фінансового банкрутства, коли просто провалений державний бюджет на 2013 рік і немає бюджету на наступний рік, беруться гроші на утримання «тітушок» і бандитів в погонах?
 
Чи це за рахунок того, що не виплачується заробітна плата на підприємствах, бюджетникам, в наукових закладах, університетах? І чому всі люди мовчать, не говорять про це?
 
Хто дав право політичній партії, яка тимчасово знаходиться біля керма державної машини, використовувати гроші народу, платників податків, які утримують країну, на цих бандитів? Нехай Янукович і його кліка продають свої машини, статки, золоті унітази і за ці гроші утримують «ті тушок» і бандитів у міліцейській формі.

Тому головне питання, яке сьогодні має ставити Майдан і лідери опозиції: звідки були взяті гроші на зачистку Майдану? Чому це питання не ставить на круглому столі? Скільки грошей використовується щодня на утримання «Беркуту» та інших спецпідрозділів, які заполонили Київ?
 

Комментариев нет: