17 дек. 2013 г.

Зустріч президентів України та РФ закінчиться провалом

Коментуючи сьогоднішній візит Президента України Віктора Януковича до Росії у рамках міждержавної комісії двох країн, відмітив, що ця зустріч закінчиться "провалом".

Я вважаю, що буде повний провал, щоб вони там не підписали, які декларації. По суті, буде повний провал сьогоднішнього візиту Януковича до Путіна.

Путін йому нічого реально не дасть.

На зустрічі Януковича і Путіна 17 грудня будуть підписані 14 документів. Так, прем'єр-міністр України М.Азарова наголосив, що серед інших питань має бути врегульоване питання ціни газу для України, яка на думку українського високподавця має бути встановлена на рівні середньоєвропейських.

Україна також має намір поставити питання про відновлення переговорів про створення трибічного консорціуму за участю європейської сторони для забезпечення прозорих умов прокачування газу і управління українською ГТС.

Крім того, Микола Азаров наголосив, що це питання є надзвичайно важливим, оскільки останнім часом значно зменшилося прокачування російського газу через українську ГТС в Європу.

У свою чергу лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив, що з різних джерел з'являється інформація, що Янукович у Москві збирається здати українську ГТС в обмін на знижку на газ.

1 комментарий:

Боб комментирует...

Здравствуйте! Как видите сегодня процесов формирования каких-то временный органов народного прямого управления не видно. Что это по вашему может означать? Создается впечатление что общество пока не готово к какой-то радикализации, или пока просто не видит реализации, а опозиция пасует. Как вы думаете, с учетом новых данных, какие события нам ждать до нового года?