12 дек. 2013 г.

Колодій: герой чи зрадник?

 Народне повстання на захист Конституції України, яке триває у нашій державі вже три тижні почало захлинатися. Оскільки населення Сходу і Півдня України, на жаль, залишається інертним, то саме від західноукраїнських областей залежить, чи завершиться народне повстання перемогою, чи повним провалом.

Для того, щоб перемогти злочинний режим бандократії Януковича, всі західноукраїнські обласні ради повинні розпочати процес перебирання делегованих обласним державним адміністраціям повноважень на себе, на народні виконавчі органи обласних рад згідно Європейської хартії місцевого самоврядування та Конституції України. Дві області – Тернопільська та Івано-Франківська – вже ухвалили відповідні рішення, висловивши недовіру обласним державним адміністраціям та їх головам. Однак з незрозумілих причин даний процес гальмується у Львівській області.
 
Чому до цього часу ви не зібрали сесію Львівської обласної ради і не повернули собі виконавчі повноваження, делеговані обласній державній адміністрації? Чому пасете задніх у цьому процесі? Що відбувається? Чи правда, що ви пов’язані з якимись кримінальними колами, і голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало тримає вас на гачку? Чи ви професійно не готові до цього процесу, чи психологічно? Чи є якісь інші причини для того, щоб гальмувати даний процес? Якщо вам бракує професіоналізму, щоб виконувати покладені на вас обов’язки в цей критичний для України час, то подайте у відставку, нехай буде обрана інша особа, спроможна це зробити.
 
Адже неозброєним оком стає очевидно, що ситуація на Майдані стає все більше невизначеною та складною. Ми бачимо, що не вдається досягнути корінного перелому на користь об’єднаних опозиційних сил. Реакція Януковича та його кліки стає все більш істеричною. Тому значною мірою саме від Львівської області, від позиції керівництва обласної ради, залежить, чи закінчить народне повстання на захист Конституції України успіхом, чи поразкою. Відтак засідання Львівської обласної ради потрібно скликати негайно, не чекаючи 17 грудня, і приймати відповідне рішення щодо висловлення недовіри Львівській обласній держаній адміністрації та позбавлення її делегованих їй обласною радою повноважень.
 
Отже, пане Колодій. Часу залишилось обмаль. Не дай Бог, якщо щось трапиться, щоб вас вважали іудою української народної революції.
 
Голова Української Національної Консервативної партії Олег Соскін

Комментариев нет: