11 дек. 2014 г.

УНКП вимагає негайної відставки Наталії Яресько з посади міністра фінансів!

Українська Національна Консервативна партія вимагає негайного зняття з посади міністра фінансів України Наталії Яресько та вислання її з України, як ворога української нації та української держави. Виглядає так, що це не самостійна особа, яка пов'язана з міжнародною закулісою, зокрема, такими колами, як Сорос, сім'я Ротшильдів.

У розпорядженні видання Дзеркало тижня з'явився документ із планом тотальної економії, яку розробило Міністерство фінансів України на чолі з Наталією Яресько (документ доступний за посиланням: http://zn.ua/static/file/minfin_proposal_.pdf ).
З-поміж іншого, Яресько пропонує підвищити пенсійний вік українців до 65 років, скасувати безоплатну медицину і охорону здоров'я, скасувати стипендії студентам і безоплатні підручники для учнів шкіл, скоротити площу Чорнобильської зони, а також багато іншого.
Ми вважаємо, що призначення цієї особи на таку високу посаду — це ганьба для всіх громадян України. Тому Яресько необхідно негайно відправити у відставку, тим паче, що вона спокійно працювала при всіх режимах, в тому числі і за часів режиму Януковича.
Нам не потрібні в Україні московські лакузи, але так само не потрібні і американські представники. Українці спроможні самостійно вирішити свої проблеми. Таким чином, якщо у Верховній Раді ще залишились патріоти України, вони повинні негайно ставити питання щодо відставки Наталії Яресько та оголошення її персоною нон грата.
Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам!

Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії

2 комментария:

nibelung комментирует...

С интересом послушал Ваши выступления на you-tube. Меня поразило Ваша зоологическая ненависть ко всему русскому, к нашей общей родине, истории. Прочитал Вашу биографию. В 21 год Вы вступили в КПСС, преподавали позже историю партии... Как могли столь кардинально измениться Ваши взгляды? Я имею корни как в России, так и на Украине. Моя мать и бабка родились на Украине. Считаю наши народы искусственно разделёнными. Между ними нет ни существенной разницы, ни противоречий. Я владел небольшой фирмой, где работало много украинцев. Я им помогал, как мог. Материально, с жильём, многим помог сделать российское гражданство. Я не считал их чужими. Мне непонятно Ваше отношение к России. Ведь вы же умный человек! Вы считаете целый народ унтерменшами, сравниваете их с питекантропами! Не знаю, получится ли у нас диалог или это останется моим монологом, который Вы сотрёте? Но мне хочется Вас понять...

Unknown комментирует...

сыну "питекантропа" понять "синичку"?...