23 дек. 2014 г.

Турчинова треба арештувати, а не давати йому нові повноваження, - заява

Українська Національна Консервативна партія підтримує позицію Юрія Шухевича щодо того, що розширення повноважень РНБО фактично означало б державний переворот в Україні. Ми вітаємо Радикальну партію, Самопоміч і Батьківщину  з тим, що їхні фракції не проголосували за відповідний україножерський закон, який би перетворив Україну на концтабір на чолі з пастором всіх сектантів Турчиновим.


Спочатку нехай Турчинов розповість, скільки він отримав відкатів за те, що включав у виборчі списки різних осіб, скільки коштувало на виборах одне місце  в партійному списку. Крім того, слід наголосити, що дії Турчинова призвели до того, зо Тимошенко опинилася у в'язниці. Він розвалив партію Батьківщина. Він сформував тушок, які підтримували Януковича. Він разом з Яценюком винен у тому, що був втрачений Крим і що Янукович разом з членами його банди спокійно залишили територію України.

Тому цю особу не те, що не можна призначати на посаду секретаря РНБО, а його треба в буцегарню відправляти. Дуже добре, що парламент не підтримав антиукраїнський, антиконституційний законопроект. Настав час перетворити РНБО просто у консультативно-дорадчу структуру, а не давати йому нові диктаторські повноваження.

Голова Української Національної Консервативної партії Олег Соскін

Комментариев нет: