4 окт. 2014 г.

ПЕРЕДАЧА "ЧОРНЕ ДЗЕРКАЛО" — ПРОЦЕС, ДЕ ПЕРЕМІШУЄТЬСЯ І ПРАВДА, І БРЕХНЯ

Вчора був на передачі "Чорне дзеркало" на телеканалі Інтер (ведучий Євген Кисельов). Дуже жорстке шоу, з елементами аналітики.










Що воно має на меті? Що ми хочемо досягнути цією передачею, що показати людям? Надзвичайно психологічно складний процес, де перемішується і світло, і темрява, і правда, і брехня. Але вчора я так і не почув, як же ці люди, які в прохідних частинах списків політичних партій, які представляють Громадянську позицію, Батьківщину, Радикальну партію, Блок Петра Порошенка, як вони збираються вирішувати ті складні проблеми, які нас всіх чекають після виборів. Адже багато хто з них буде у Верховній Раді наступного скликання.

Поки що я не побачив від людей, які вчора брали участь у Чорному дзеркалі, розуміння того, що на них чекає, які величезні проблеми на них чекають у Верховній Раді.

Як вирішувати проблему дефолту, як вирішувати проблему від'ємного платіжного балансу, як здійснити адмінтериторіальну реформу і реформу місцевого самоврядування, передати гроші, владу і повноваження на місця, як ми хочемо сформувати свою національну систему безпеки, як будемо перемагати Російську Федерацію і ставати членами НАТО?

Комментариев нет: