6 окт. 2014 г.

ЧОМУ ПОРОШЕНКО МАЄ ПІТИ

Петра Порошенка потрібно усувати від влади.

Це людина, яка не виколнала упродовж свого періоду перебування при владі, жодної обіцянки.





Більше того, він призначив на ключові посади — голови Національного банку, Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони, Генеральної прокуратури — настільки некомпетентних і негативних осіб, що напряму завдають величезної шкоди українській державі. Те саме стосується посад в Адміністрації президента, структурі, яку він не лише зберіг, а ще й посилив (хоча в умовах парламентсько-президентської республіки — це відкрито антиконституційний орган). Тому Порошенка потрібно якомога швидше усунути від влади.

Порошенко ставить собі за мету зараз створити монополію своєї кланово-олігархічної сімї. Він уже веде до влади свого сина по вінницькому округу — Олексія Порошенка. Тобто, Порошенко-старший робить усі ті самі кроки, які робили Янукович, Кучма, Ющенко. А тому можна передбачити, які будуть наслідки.

Порошенко не ліквідовує Московську КДБ-істську церкву, яка дієна території України, він залишив на свободі і при грошах сімю Литвинів, Табачників, Кучми. Спирається на старі олігархічні сімї, тому його потрібно усувати.


Головне — Блоку імені Порошенка — альянсу двох олігархічних груп — Порошенка та групи Кличка-Ковальчука — не дати можливості перемогти на виборах до Верховної Ради України.


1 комментарий:

Unknown комментирует...

Проблема українців полягає у тому, що вини забули нашу арійську мудрість: торговці, яких в Індії називають вайшами, ніколи не були державниками. Державотворення можуть здійснювати тільки люди гонорові, кшатрії, які служать вітчизні виключно за своїм покликом й суспільним обовязком. Успішний торговець не змінит своєї природи ставши президентом чи народним депутатом чи примєр-міністром. Просто межі його крамниці розширяться. Вони (торговці) навіть не розуміють того, що продають країну. За їхньою філософією вони просто торгують, що, між іншим, вміють дуже добре робити. Тому вибори П. Порошенка президентом стали черговою трагічною помилкою українців.Тому й стільки усього дикого відбувається навкруги президента, якщо зважати, що він приймав активну участь у МАЙДАНІ.
Олег Соскін тут має рацію.