4 окт. 2014 г.

РОСІЯ РОЗВ’ЯЗУЄ ВІЙНУ ПРОТИ ЄВРОПИ

— Росія намагається позбавити Україну можливості закупівлі газу з інших джерел. 













Їй уже вдалося приборкати Угорщину, практично приборкана Польща, яка теж нам трохи постачала газу. Найбільш послідовно діє Словаччина, яка нам продає газ.

У Росії з країнами Європи такі контракти, що є норма-мінімум і норма-максимум. І ось вона скорочує постачання газу вищезгаданим країнам. Причому це робиться перед зимою, коли усім країнам потрібен газ.

Словаччина, по суті, накопичувала в наше газосховище необхідний для себе резерв. Адже в країни Європи — Австрію, Угорщину, Молдову, Болгарію — постачання газу йде через наші газосховища. Росія качає газ від себе, а вже газ, що йде по газопроводу, споживається в Україні, а певна кількість з наших газосховищ перенаправляється в країни Європи.
Тепер Росія зробила так, що Словаччина не може накачувати газосховища і їй потрібен газ для своїх повсякденних потреб.

Те, що робить зараз Росія — це економічна війна. Вона здійснює війну проти інших європейських країн. Причому це робить абсолютно безглуздо, недалекоглядно, сама несе величезні збитки, адже недоотримає коштів у свій державний бюджет. Але Путіна, Медвєдєва і все керівництво Росії настільки затьмарила ненависть до України (навіть більше, ніж жадоба до грошей), що вони готові навіть самі втрачати доходи і нести величезні збитки, аби лише зробити нам підлість. Немов би за прислів’ям: нехай мені виб’ють око, аби лише в сусіда хата згоріла.

Такий принцип — комуністичний, більшовицький. Це свідчить, що Росія живе за принципами сталінської комуністично-КДБ-істської моделі.

Негативні наслідки будуть для всіх. Але в першу чергу для Росії. Адже вона зменшує видобуток газу, відповідно, втрачає доходи, відповідно — зростає дірка в бюджеті і відбувається девальвація російського рубля.

Рано чи пізно виникнуть соціальні проблеми і будуть соціальні бунти.

Політика Путіна і його оточення безглузда, але поки що переконати його неможливо.


http://osp-ua.info/politicas/42388-rossija-razvjazyvaet-voynu-protiv-evropy.html

Комментариев нет: