2 окт. 2014 г.

РУЙНАЦІЮ ГРИВНІ РОЗПОЧАЛИ АРБУЗОВ І СОРКІН, А ПРОДОВЖИЛИ ТУРЧИНОВ І ЯЦЕНЮК

— Падіння гривні зроблено штучно. Це є наслідком перебування на керівних посадах Національного банку України, в першу чергу на посаді голови НБУ представників та прибічників кланово-олігархічних сімей.








Руйнація гривні почалася ще з часів, коли був призначений головою НБУ Сергій Арбузов. Він проклав дорогу для руйнації національної валюти і її обвалу. Потім був Ігор Соркін — представник „Сімї” Януковичів — батька та старшого сина.
На жаль, ту ж саму практику продовжили Турчинов з Яценюком, які призначили дилетанта Степана Кубіва, що виконував їхню рознарядку по розграбовуванню золотовалютних запасів Національного банку. По суті, Кубів став послідовником Соркіна по обвалу гривні та її девальвації.
Далі ту ж саму політику руйнації гривні продовжила Гонтарєва, яку на цю посаду навязав Петро Порошенко, практично згвалтувавши Верховну Раду.

Перебування Гонтарєвої на посаді голови Нацбанку — це апофігей з точку зору здорового глузду. Ставити людину, яка за першою базовою освітою є інженером з приладобудування і має диплом начебто магістра економічного університету, людину, яка абсолютно не розуміється в базових поняттях грошей і категоріях грошей, не знає що таке монетарна політика, і людину, яка є представником сімейства Порошенків-Вальцманів — це злочин проти України.

http://osp-ua.info/politicas/42339-esche-odno-prestuplenie-poroshenko.html

Комментариев нет: