6 февр. 2015 г.

Ленінопад: Кириленко повинен завершити очищення України від ідолів Ульянова-Бланка

Відкрите звернення до віце-прем'єр-міністра — міністра культури В'ячеслава Кириленка
Пане Кириленко. Ви почали добру справу щодо остаточного очищення України від пам'ятників україножеру і кровопивці Леніну. Чому ви цю справу не продовжуєте? Настав час перейти до реальних справ.

Чому б вам не поїхати в Чернігівську область, наприклад, в той же Щорс. Давайте очолимо цей процес, будемо знищувати боввани Ульянова-Бланка. Адже чому врешті-решт в Україні перемогла революція? Тому що в багатьох містах були знесені ці сатанинські ідоли. Там, де ідолів скинули, міста залишились цілими, там немає війни. Ось, будь ласка, приклад Києва, Харкова, Дніпропетровська.
Давайте будемо продовжувати цю справу і очистимо від ленінської погані всю Україну. Я давно вас знаю, ви все-таки людина, яка дотримується патріотичних національних поглядів. Всі свідомі українці сьогодні очікують від вас, що ви успішно завершите процес очищення України від комуністичної скверни.
Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії

1 комментарий:

Unknown комментирует...

У нас в городе на перекрёстке до сих пор стоит памятник Феликсу Дзержинскому. Однажды жители города решили его оттуда убрать, но их почему-то разогнала милиция. Что делать?