18 мар. 2014 г.

Чи може Україна перемогти без підтримки Господа?


 Зараз в Україні спостерігається така ситуація, що організм Майдану вже перестав діяти, механізм народного віче нейтралізований. Влада захоплена одним із фінансово-корпоративних кланових угрупувань під назвою “Батьківщина”, яку очолює одна з лідерів фінансово-корпоративних груп Грігян-Капітельман (Тимошенко), правою рукою якої є Турчинов та інші, зокрема, Кожем'якін, Пашинський. Виглядає так, що тут же знаходиться і Яценюк.
На жаль, це угрупування дуже далеке від Бога. Це все люди, які не є ортодоксальними християнами, вони не є українськими націоналістами, це інтернаціоналісти, космополіти, сектанти, які дотримуються незрозумілих вірувань. Тому втрачено зв'язок української революції з Богом, Царицею Небесною Дівою Марією.
Народна революція зазнає краху. Нас окуповує Московія на чолі з кадебістським режимом Путіна. На жаль до цього часу не відбулось об'єднання УПЦ КП на чолі з Філаретом і УПЦ МП на чолі з місцеблюстителем Онуфрієм. Вони чогось чекають замість того, щоб в умовах війни з московитським агресором негайно скликати Єдиний Помісний Собор під амофором Константинопольсокого патріарха, Єрусалимскього, Антіохійського, Александрійського патріархів і обрати єдиного патріарха Єдиної Української Помісної Церкви.
Якщо Церкву, як Тіло Христа, церковні ієрархи розірвали, то як можна перемогти чорного дракона Путіна? Якщо виконубчий обов'язки президента і голова Верховної Ради — сектант, адвентист в православній країні, то як можна все це зробити? Кому ми служимо? Заради чого відстоюємо свою незалежність? Щоб служити Богу, Ісусу Христу, Цариці Небесній Діві Марії чи дракону?
Самотужки ми перемогти не можемо. Переможемо тільки тоді, коли Бог буде на нашому боці. Так як Майдан, народне повстання перемогли, адже тоді вони звернулися до Бога, попросили захисту в Архистратига Михаїла, тому банда сатаніста Януковича була переможена. А зараз цей механізм втрчаено, тому ідуть поразка за поразкою і виникла загроза національній безпеці України. Чого чекаємо? Невже не зрозуміо? Потрібно негайно приймати рішення.
P.S. Якщо хтось думає, що у Другій Світовій війні Сталін переміг тому, що був такий потужний, то вони глибоко помиляються. Є перевірені і достовірні дані про те, що Сталін комуністичне керівництво Радянського Союзу перемогли тільки тому, що відмовились від атеїзму і відновили, нехай і по-своєму, Християнську Православну Церкву. Якби вони цього не зробили, а продовжували виконувати рішення безбожної п'ятирічки 1938-1943 років, головним завданням якої було повністю знищити христиняську Православну Віру і Церкву, і зробити атеїзм абсолютною релігією, то вони б ніколи не перемогли Шикльгрубера (Гітлера). Відомо, що Сталін особисто постійно молився Богу, як і все військове і державне керівництво. Війська йшли в бій з Казанською іконою Цариці Небесної Діви Марії. Це документально підтверджені дані. А льотчики, коли підбивали їхній літак, говорили: “Господи, віддаю у руки Твої дух свій”. Віра була колосальна! Тобто люди гинули не за Сталіна, а за Бога. Сама ж війна була послана за безбожну п'ятирічку, за злочини комунізму.

Комментариев нет: