28 мар. 2014 г.

Загибель Олександра Музичка — це політичне вбивство



 Загибель Олександра Музичка — це політичне вбивство, скоєне внаслідок влаштованого на нього полювання. Чи можна вважати, що організаторами цього вбивства виступили Грігян-Капітельман (Тимошенко) разом із поплічниками Турчиновим, Яценюком, Аваковим? Чи причетний до цього Наливайченко?

В такому випадку вбивство Олександра Музичка варто розцінювати як розправу з політичним опонентом.Тоді Яценюк та його уряд повинні негайно піти у відставку. Необхідно змінити виборче законодавство і провести дострокові вибори до Верховної Ради за відкритими списками, без інституту застав, і провести ці вибори одночасно з президентськими виборами.
Адже зрозуміло, що ця продажна Верховна Рада вже не спроможна діяти в інтересах України: вона не скасувала рішення про позаблоковий статус, не подала заявку на вступ до НАТО, віддала Крим на поталу окупантам.
Головні злочинці, яких сьогодні потрібно поставити поза законом — це Турчинов, Кубів, Яценюк, Аваков, Наливайченко та інша камарилья, яка хоче скоритстатися резульататами народної революції. Тому необхідно перейти до нового етапу народної революції, щоб усунути від влади кланово-олігархічні групи другої і третьої шеренги

Комментариев нет: