3 мар. 2014 г.

Вранці можуть початися бомбардування України

До Криму введено тисячі військовослужбовців Російської Федерації, в оточенні перебувають українські військові частини, розташовані на території півострова. Тепер Путіну залишилося тільки поставити свій підпис під указом і почати вторгнення.
З моменту рішення Держдуми вже минула перша доба, протягом другої доби Путін повинен прийняти відповідне рішення.

Зрозуміло, що вночі починати повномасштабне військове вторгнення незручно, зазвичай такі операції починаються на світанку. 

Оточені українські частини можуть взагалі бомбардувати, тоді у них немає шансів вижити. Далі російським військам, зосередженим в Криму залишається головне завдання - вирватися з півострова на материкову Україну.

 
Тому Збройні сили України повинні висувати всі свої сили на перешийок, який зв'язує Крим з Україною, не можна випустити російські війська з Криму. Також вони можуть десантуватися в районі Миколаєва, Херсона та Одеси. Водночас сухопутні сили РФ можуть піти на прорив у районі Харкова, Донецька, Луганська та Сум, наносити там кинджальні удари.

 
Треба готується до того, що до ранку Путін почне наступ. Війна вже фактично почалася, у Криму їх війська вже стоять, частина суверенної території України вже окупована. Тому українським містам варто готуєваться до найгіршого, враховуючи повільну реакцію США і НАТО, адже Шостий американський флот досі не зайшов у Чорне море і не націлився на Чорноморський флот РФ.

Комментариев нет: