18 февр. 2015 г.

Порошенко після Дебальцево вже не може залишатись на посаді президента

Шановна українська громадо. Я попереджав про те, що має відбутися під Дебальцево. Після збитого українського літака Іл-76, коли загинуло 49 українських бійців, після іловайського котла, в якому загинули і поранені сотні, якщо не тисячі військових, після донецького аеропорту, після здачі Вуглегірська із Порошенко і Муженко все зрозуміло.

Сталося так, як я і прогнозував. Ми бачимо ситуацію, коли відбувається суцільна продумана зрада з боку вищого керівництва держави. За всі ці трагедії повну відповідальність несе Порошенко.
Ще раз підкреслюю, Провидіння показало, чим закінчиться правління Порошенко, що нас буде чекати, коли на інавгурації впав солдат, а Порошенко йому не допоміг підвестися і не подав зброю, і коли в Соборі Святої Софії під час молитви за Україну знепритомнів син Порошенка. Те ж саме було і з Януковичем: спочатку він впав від яйця, потім перед ним під час інавгурації зачинилися двері, а потім на нього впав похоронний вінок.
Пане Порошенко, підіть добровільно у відставку. Все, що ви не робите — тільки на гірше. Чим більше ви будете затягувати процес своєї відставки, тим ситуація буде погіршуватися. В Європі так заведено, якщо президент, уряд і правляча більшість провалились, то уряд і президент ідуть у відставку, а більшість розформовується. Якщо ж депутати і партії не виходять з коаліції, тоді парламент потрібно розпускати.
Треба діяти так, як в демократичних, цивілізованих країнах, які дотримуються моральних норм поведінки. Пане Порошенко, вас обирали як людину, яка повинна досягнути відновлення цілісності України, повернення окупованих Росією земель. Але ваша політика зазнала краху. Після Дебальцева ви не маєте жодного права перебувати на посаді президента. Якщо ви самі не підете у відставку, з вами буде ще гірше, ніж з Кучмою і Януковичем. Адже пролилося вже стільки крові, що вам і вашій сім'ї втекти вже не дадуть.
Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії

21 комментарий:

Yuriy Kurnat комментирует...

Мені, звичайно, по освіченності далеко до Олега Ігорєвича, та я і не економіст, а лікар, але прямо аж дивно, що прямо в точку так само думаю, про що вище написав шановний наш просвітлений розум, геній прогнозу і економіки - Олег Ігорєвич Соскін.
І теж прошу: Порошенко, нездара і клєптоман, дуй куди подалі, пока не сталося біди, - тільки цим ти зробиш найбільший внесок в розвиток України!

Unknown комментирует...

poroshenko moscow agent. get out from ukraine.

andron комментирует...

Порошенко, Гонтарева, Яйценюх,Гройсман,Югик УУУУценко,крыса-Литвин,кощей(Еремеев),Наливайко......это все агентура ХУЙла,полностью и 100%.Теперь это просто видно как на ладони,весь генштаб 99,9% все фсбешники.

andron комментирует...

А ТЕПЕР НЕ ПРОПУСТІТЬ І ПОДИВІТЬСЯ ЦЕЙ РОЛИК - 5 хв.! І після нього ще
далі. Ми не отримаємо зброї, поки у нас у влади так званий олігархат. Пейсатий.
Котрий привели українофобні виборці. США добре знають, хто у влади в Україні. Ви
взнаєте, що у нас не війна. У нас гібрид, який організували українські «олігархи»
разом з Путіним. Для своїх інтересів. І знищення українців. Ви довідаєтеся, як
організовується ця війна зі сторони олігархату, що Порошенко запланував був
реальну федералізацію України, разом з шоблом - довибори у ВР бандитні з ДНР
ЛНР. Ви будете знати, звідки слід так званого Гончаренка з Одеси. Вам стане
зрозуміло, чому у нас немає дивізій, армій, Ставки Головнокомандуючого, системи
тилового забезпечення, реальної ешелонованої оборони, підготовки населення до
війни, відсутність повного переведення економіки країни на воєнні рейки, чому
Генштабом керує єврей Муженко, чому у бійців немає(вже рік пройшов!) ракетних
протитанкових комплексів, чому йде «бойкая торговля» з Росією, окупованими
територіями, у тому числі з Кримом(навіть зона вільної торгівлі!), чому не
розірвані дипвідносини з агресором і не введений з ним візовий режим і т.д. Ви
зрозумієте події Другої світової, коли юдейський СРСР сів паразитом на американську
допомогу і закидав Гітлера мільйонами тіл простих людей. Так юдобільшовики вилізли
з ситуації і ще й стали героями, та ще й Нюрнберг влаштували для помсти своїм
особистим ворогам. https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Flist%3DPLQyitck97sb-iQzkNgsxcIT89le3dR_yv%26v%3DpRxQNi9apwY%23t%3D81&h=pAQGICRsG

Анонимный комментирует...

Соскин дано дрочит в украинском политикуме.
Толку от его деятельности нуль.
Скулёшь, скулёж, скулёжь.
Яркий предствитель диванной сотни.

Nester Dennez комментирует...

Что касается Порошенка, то это уже история Украины. Вот что он конкретно сделает, то и будет.
Был же В. Янукович. Творил, что хотел, пилил, распиливал, громил, разрушал все структуры государства практически привел в полный абсурд.
И Что?
Банду разогнали без особенного участия Соскина. Так что Соскин вякал по эфирах. Украинцы взяли дэржакы вид лопат и побили мусоров.
Теперь добивают из автоматов и пистолетов.
Что касается Порошенка, Яценюка и Гройсмана, не важно что они творят, важно что делают украинцы.

Unknown комментирует...

К Порошенко, по ситуации в Дебальцево, претензия только одна - начальник ГШ допустивший фактическое окружение. Высветлить Россию стороной не выполняющей Минские соглашения и одновременно сохранить жизни наших бойцов - еще один гвоздь путлеру... Дай Бог вывести оставшихся ребят с минимальными потерями. Территории вернем когда РФ ляжет экономически, а жизни не вернешь...

cryptosee комментирует...

Одна из задач, которую пытается решить кремлёвская пропаганда это дискредитация нынешней власти Украины. И провокаторы вроде Олега Соскина как нельзя лучше вписываются в рамки московских кремлядей так как громче всех орут "всёпропало". Пусть Соскин идёт на призывной участок и докажет что он патриот. А то вопросы задаёт - почему мол наступление Айдара остановилось? Так я отвечу предводителя Соскина ждёмс!

Елена Семенец комментирует...

Сергей Задериенко, у вас методичка заела
прежде, чем ее копипастить, хотя бы поинтересуйтесь сколько лет Соскину
я вас удивлю - ему уже 60
так что он не призывного возраста
шоколадные фрилансеры - идите уже жрать свои шоколадки под одеялом

Unknown комментирует...

Радник президентыв Кравчука, Кучми...
Теоретик економіки, який реально своїми руками цвяха не забив... Колись, пам"ятаю, пхався в президенти... І цей Соскін вже і великий стратег?

Unknown комментирует...

Здравствуйте уважаемый Олег Игоревич. Не могли бы Вы написать статью в Вашем блоге о курсе валют, о том что с ним происходит и о каких-то дисбалансах. Мне не до конца понятно - как простому человеку. А особенно после такой статьи. http://minprom.ua/news/177798.html

Unknown комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Unknown комментирует...

И как себе Соскин это представляет? В стране война, путлер пошёл в наступление а мы снова выборы организовывать будем? Идите Вы лесом, товарищ умник! Занимайтесь своими экономическими прогнозами а в политику не лезьте.

andron комментирует...

охо хо сколько ПАРАшенковских троляк набежало,минстець работает,ок а теперь по фактам- Вальцман пищит,что власть дескредитируют провокаторы,агенты кремляя,власть самая-самая,теперь по фактам - что эта "власть" сделала за год чтоб лобызать ей ...опу: кто-то посажен за расстрел Майдан? НЕТ, кто-то посажен за Илловайский котел? НЕТ, почему вся рыго-банда не сидит(Вилкулы,Бойки,Добкины-ебкины,КЕрнесы, королевские,ефремовы,колесниковы...........)? почему за год ВОЙНЫ не был запущен НИ ОДИН оборонный завод,почему не создан не один за целый год Т84,почему с ЮЖМАША увольняют людей? почему нет САПСАНА,коршуна 2??? почему Вальцман-подонок не продал бизнес в рашке? почему нет Воен.ПОложения? почему доллар уже 30 а в апреле будет 50? почему не сидит Ярема за злоупотребление власти? почему Вальцман-сволочь ничего не делает. Вывод один- Вальцман в сговоре с Путиным и мало того,что этот скот сдает страну но еще гробит патриотов,ведь он понимает что он не жилец и скоро вся его свора будет висеть,у людей,как говорил Кузьма,садятся батарейки! так что все эти порохоботы идут нахуй со своими писульками.

Unknown комментирует...

Цілковито підтримую Олега Ігоровича. Питання в тому, що тільки сліпий та дурний не бачить як злили країну! В же рік минув після Майдану. І що зроблено? Мені навіть тяжко представити його промову на майдані! Знов розкаже про мармелад з шоколадом! Но це все хрінь в порівняні, що буде далі!

andron комментирует...

народ в Киеве на Майдане когда этот подонок Порошен будет выступать закидайте эту предательскую пропутинскую шавку тухлыми яйцами!

Yuriy Kurnat комментирует...

А краще, шоб в шаленому потоці яєць знайшлося одне з таким африканським сюрпризом, як у цьому кіно - див. http://youtu.be/dc9mkWWtsNk

andron комментирует...

Марш Правди відбудеться 25 лютого у столиці!

25 лютого у місті Київ - Марш Правди - Марш Правих. Марш попередження.

Рік тому ВОНИ прийшли до влади на НАШІЙ крові. Крові патріотів. За цей рік ВОНИ здали інтереси України та зрадили Ідею української Нації. ВОНИ обіцяли подолати корупцію. ВОНИ обіцяли люстрацію. ВОНИ зробили нас бідними.

ВОНИ знищили віру в Справедливість. ВОНИ вбили Правду.

МИ пам'ятаємо сотні не розслідуваних вбивств Майдану. МИ пам'ятаємо вбивство Сашка Білого. МИ пам'ятаємо ганебну здачу Криму. МИ пам'ятаємо Савур-Могилу, Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцеве. Винні не покарані.

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!

Прийшов час спитати з НИХ!

http://pravyysektor.info/events/marsh-pravdy-vidbudet..

Unknown комментирует...

Увы. Олег Игоревич снова прав. Так будет продолжаться до тех пор, пока у президента и народа Украины будут разные цели. Цель народа - светлое будущее на общецивилизационном уровне. А цель президента уже в прошлом, она достигнута - он хотел власти - он ее получил. Президент доживает свое президентство без каких-либо перспектив в этой стране. Деньги выведены из страны, дети учатся за рубежом, его бизнес платит налоги агрессору, его генералы в очередной раз топят в крови наших молодых и зрелых ребят. Просто так это не закончится, господин Президент. Точка невозврата Вами еще не пройдена - народ у нас по инерции еще терпеливый достаточно. Но не рабски покорный как в соседнем восточном государстве. Помните об этом, пока еще президент.

Unknown комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Unknown комментирует...

Олеже Ігоревичу,завдяки Вашим прогнозам,які всі практично збулися, Ви просто зобов’язані перед Богом і людом України стати політичним і економічним провідником нації!!!Від пророцтв переходьте будь ласка до політики прямої дії.Трудовий і хазяйновитий народ Вам надасть міцну і вирішальну підтримку!Особисто знаю багатьох людей,які мислять в тому руслі що й Ви.Тільки киньте гасло!!!Дайте клич!!!