7 окт. 2014 г.

СПОСОБИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ НА ВИБОРАХ

— На виборах будуть різні способи фальсифікації.










Найперший — це адмінресурс. Через райдержадміністрації, облдержадміністрації.

Це буде тиск на підприємців, конкурентів, підкуп кандидатів у депутати та маніпуляції, буде тиск на виборчі комісії, підкуп виборчих комісій.

І, особливо небезпечно: створення місцевих локальних мереж фальсифікації. Коли є „бригадири”, що живуть у великих будинках і мають мережі підкуплених виборців.

За часів Леоніда Кучми, Віктора Ющенка та Віктора Януковича були сформовані цілі мережі.

Гроші даються „бригадирам” — „десятникам”, „сотникам”, ті обходять своїх клієнтів і дають виборцям аванс від кандидата-олігарха або кандидата — представника олігархів. А після голосування виборець отримує решту. Це — одна з найнебезпечніших форм фальсифікації. Вона потребує дуже досконалої боротьби.

Щоб зламати такі мережі фальсифікації, треба відслідковувати, де проживають такі „бригадири” і виїжджати до них. Зазвичай, вони повязані із членами Центральної виборчої комісії, і спільно ділять гроші.


1 комментарий:

Unknown комментирует...

НЕобходимо внести в Конституцию изменения, что иудео-хазарин, кавказец и прочий пришелец не может избираться в премьеры,президенты, мэры, тогда и наплыв этих господ занимающихся подтасовками станет намного меньше и народ вздохнёт от геноцида.