22 янв. 2015 г.

Чому СБУ приховує полонених російських військових?

Пане Наливайченко? Чому заборонено знімати на відео і розповсюджувати по телеканалам, Інтернет-мережі сюжети із російськими військовополоненими? Чому не показують тіла вбитих російських військових, їх посвідчення, документи, зброю, шеврони? Хто дає цей наказ?

Міністр інформаційної політики Стець заявив, що заборонили проводити зйомку російських полонених “спецслужби”. Так хто дав відповідний наказ? Невже ви не розумієте, що по всіх телеканалах треба показувати російських полонених, щоб ні в кого навіть сумніву не залишалось, що на Україну напала Російська Федерація? Скільки можна терпіти цю секретність?
З одного  боку, в Україні проголосили мобілізацію, з другого боку, ніхто не розуміє проти кого воювати. Навіщо ця мобілізація потрібна в такому випадку? Чому ви не показуєте, хто проти нас воює, що проти нас веде бойові дії російська армія? СБУ повинна постійно показувати всіх, кого вдалось схопити в полон. Для цього слід створити постійну групу, яка буде працювати з журналістами і надавати їм оперативну інформацію. Необхідно, щоб полонені публічно розповідали, хто вони, як потрапили на українську територію, з яких вони частин?
Скільки часу у вас буде сидіти ця комуністична секретна бацила? Ви все-таки працювали у посольстві Фінляндії, за кордоном, у вас нормальна освіта, на вигляд ви європеєць, а не комуністичний муфлон. Чого ви боїтесь, що вас лякає? Починайте працювати публічно.
Голова Української Національної Консервативної партії Олег Соскін

4 комментария:

Oleg Mykolajovych Olijnyk комментирует...

... продається все!
А скільки коштує наш уряд ?!
Верховна Зрада, президент Порошенко?
А за скільки продали нас Українців?
І я певен продають до цього часу.
Ще не вечір ...

Unknown комментирует...

Можно много рассуждать на тему "почему"... А самый простой ответ вам в голову не пришел? Потому, что нет их! Ну нету, и все тут! Показывать на прессухе откровенное фуфло, как делают СМИ - можно попалиться. Как же так? Перемолоть только в одном Донецком аэропорту 10 000 русских дивизий - и НИ ОДНОГО пленного??? Люди, ау, вы дебилы?

andron комментирует...

Параша(парашенко) это предатель страны и народа,еще 1 котел Дебальцевский и нужно уже начинать убивать эту мразь вместе со всем гавногенштабом иначе будет жесть,но скорее всего Параша договорился с ..УЙлом о сдачи неких територий.

Unknown комментирует...

http://rus.newsru.ua/ukraine/26jan2015/dobro.html Прошу Вас. Лучше поздно, чем никогда. Скажите своему сыну, зарабатывать на свою жизнь лишая жизни других людей это НЕ хорошо. Пусть он едет домой и там найдет себе другую работу. Пусть он заберет с собой еще одного-двух сослуживцев и нам уже станет легче. Пусть он мирно проживет свою жизнь и не берет греха на свою душу.

Мирного Вам неба над головой.

С уважением, Алексей.

Прошу Вас, читающих эти строки в Facebook, донесите это письмо маме этого танкиста.

У меня есть только ее телефон +79525529550

Так же пусть прочтут это письмо другие женщины из этого забытого телефона:

Марина +79202115317, Ю Ю 89202193864 и Голубятникова Татьяна проживающая на ул. Героев себеряков д14 кв104 неизвестно в каком городе".